tirsdag 30. juni 2009

Me like!

Dette bildet er fra Slettvoll - ser det ikke fantastisk ut?
Nå flytter vi jo fra sjøen, men dette hadde passet perfekt på vår nye terrasse. Vi kjøper nok ikke nye utemøbler i år, men det er greit å orientere seg om hva som finnes på markedet.
Vi regner med å utvide skiferterrassen (den er på ca 25 m2 nå) med treplatting rundt, slik at vi får større terrasse enn hva som er i dag. Tror det kan bli tøft med skifer og treplatting sammen.
Tenker også å nedfelle downlights i terrassen, da burde det bli god stemning.

Det er varmt - jeg lengter etter den nye haven min!

I disse fantastiske sommerdagene vi har om dagen, lengter jeg veldig etter vår nye have. Dessverre ser det ikke ut til at vi får overtatt noe tidligere enn 1. september allikevel. Men, den som venter på noe godt osv...
Vi har allerede begynt å planlegge neste års have-prosjekter. Pappa (ingeniør, Petter Smart og Reodor Felgen på en gang), skisset et fantastisk forslag til uteplass nederst i haven. En "bunkers" (de har en selv, og det var min morfar som fant på navnet), med vannspeil og sitteplasser rundt. I tillegg til downlights i vannet, skal det være en nisje i "bunkersveggen" med et Buddha hode og downlights. Så da tar vi høyde for en fantastisk flott sommer neste år også! Herman (vår hund) gleder seg i alle fall til å ha egen have når det er så varmt som det er nå om dagen. Men, vi klager ikke - bare konstanterer at det er veldig varmt og vi nyter det!

søndag 28. juni 2009

Veggfarge til hjemmekontor!

I går kjørte jeg Nelson til Gardermoen, og da dro jeg innom Oslo på veien tilbake. Oslo er aldri feil på en vakker solskinnsdag! Jeg var innom noen av interiørbutikkene, men fant ikke så mye inspirasjon - det er mye som er altfor søtt i forhold til hva jeg ønsker. Men, Christian's på Frogner svikter aldri. Det er mye som er veldig dyrt der, men det er mitt perfekte sted for inspirasjon. Jeg kjøpte med meg to fargeprøver fra Flamant til hjemmekontoret. Den ene heter P14 Taupe og den andre heter 153 Potatoes. Jeg fant også en 3. som heter Dauphin, men der var fargeprøvene utsolgt - tror kanskje det var den jeg likte best.

Fikk også sett på noen nye tapeter fra Nina Campbell, Osborne & Little, samt Èlitis (ikke helt sikker på apostrofene her...). Jeg ble veldig betatt av en "shiny krokodilliskinn" aktig tapet, som jeg tror jeg må prøve bak sengen på vårt soverom - very funky!

Hvis alt går etter min plan, så skal jeg være ganske klar med alle rommene til vi overtar - og da går alt slag i slag!
 
Blogglisten