onsdag 26. august 2009

Dette kan vi like!!

I dag fant jeg ut noe hyggelig! Hos www.ellos.no får man nå kjøpt deler av Zara Home! Det er selvfølgelig ikke hele kolleksjonen, men sengetepper, duker, gardiner og litt småting. Det er i alle fall en begynnelse. Jeg tror jeg må kline til med noen rammer, bokser, og kanskje et sengeteppe? Håper virkelig at de utvider sortimentet etter hvert - jeg vil ha MER Zara Home!

Jeg leter etter noen fjonge sidebord til salongen vår - helst nickel og glass, men tror kanskje jeg ender opp med mørkt tre.

søndag 23. august 2009

Gulv

I forrige uke var vi på besøk i huset sammen med håndverker for å se på forskjellige løsninger, samt se på litt av det som skal gjøres. Jeg har tatt noen runder med meg selv etter å ha sett huset en gang til, og tror jeg går for lyse gulv allikevel. Vi har tross alt HVIT (og brun) hund, og jeg tror det kan bli litt irritasjon av å se hvite hår her og der, bare han har gått forbi...

Ja, ja - det skal ikke være enkelt, så jeg får ta noen nye runder i butikkene og se på lysere gulv. Dessuten tror jeg det blir mye finere i underetasjen hvor rommene føles litt mindre.

 
Blogglisten