fredag 11. september 2009

Gressklipper!


Husbonden er veldig fornøyd - i går kjøpte han sin første gressklipper! Gresset er nå høyere enn eifeltårnet, og de som bodde her før oss har nok ikke brydd seg så mye om rydding i hagen...
I går "gravde" jeg frem epler som var så råtne at de må ha ligget her siden i fjor...
Selv om det kanskje ikke er lov, så tror jeg vi må klippe plenen på søndag, siden husbonden er borte i dag og i morgen!

Det går fremover....

Tja... hva skal man si? Alt tar TID! Vi har malt ferdig gjesterommet, og snart ferdig tapetsert med enn sinnsykt kul tapet som heter Glass fra Elitis. Vi har også nesten malt ferdig hovedsoverommet og ferdig tapetsert med Big Croco i sjokkrosa (muldvarp vegger). Nå gjenstår det bare å male ferdig skyvedørene, samt sprøytemale nattbordene i samme farge som veggen (+ noen hyller). Lille gjesterommet ble pusset opp for to år siden, så det tar vi en fresh-up på i løpet av høsten.

Hva ellers er gjort? Vi har nå hatt håndverkere i huset siden forrige onsdag (2/9), men det føles som om vi står i tyggis. Jeg vet... det tar tid, men tålmodighet er en dyd! De har i alle fall revet veggen og forberedt utvidelsen av vaskerommet. Ellers har de sparklet, grunnet, sparklet, pusset, sikkert sparklet og pusset litt til... Så i løpet av dagen blir veggene i stuen ferdig. Da gjenstår gulvet, som nå skal poleres før de legger på oljen til slutt - veldig spent på resultatet!

Videre så har de sparklet pusset, sparklet, pusset og grunnet veggene og taket i hallen/trapperommet, og grunnet halve trappen. OG, det glemte jeg; malt peisen i stuen og to store vinduer som var brune. Da kan ikke jeg komme på mer de har gjort siden forrige onsdag. Men, de er utrolig nøye og flinke, så det blir veldig bra.

OG, vi har malt ferdig kontoret i underetg. så så fort de er ferdig med det meste av støvingen drar vi og kjøper innredning.

Har litt problemer med å koble opp bilder på den pc'n som har nett, så da må vi vente til Mac'en kommer tirsdag (på flyttelasset), og vi har trådløst i hus.
 
Blogglisten