torsdag 7. mai 2009

Hagemøbler...

Vi har resirkulert hagemøblene våre, dvs svigerforeldrene mine har tatt over. De passet ikke vår terrasse, og tok altfor mye plass, men de passer utmerket i en hage. De nye rotting-/loungemøblene står høyt på ønskelisten, men jeg finner liksom ikke de "perfekte". Jeg har en ide i hodet, tror til og med jeg har sittet i de jeg ønsker meg (tror kanskje det var i Frankrike jeg så drømmemøblene), og nå er det liksom ingenting som måler seg mot det jeg har i hodet...

Noe sånt som dette kanskje...??? Etter en liten rundt på nett var dette det beste jeg fant. (Må selvfølgelig finne huset mitt først, og selge det vi har!)




Dette er litt for grått, og "rett" i ryggen for meg. Vet ikke om dette er noe å "slange" seg i med blader og et glass hvitt.


Denne er utrolig fin! Skikkelig koselig kjærstebinge! En liten parasoll, et lite bord på hver side, en vinkjøler, litt jordbær - I'm in!



Funky mirrors!

Denne dramatiske speilveggen ønsker jeg meg (gulvet kan jeg stå over)! Utrolig effektivt for å øke romfølelsen, og samtidig lage et blikkfang. Jeg synes også den dyp lilla sofaen er et kjempe kult innslag til det stramme sorte og hvite. Denne speilveggen skal jeg absolutt legge i arkivet mitt!

Inspirasjon

Jeg liker godt det mørke gulvet og kommoden, med lyse vegger, glasslampen og speilet. Selv synes jeg hvite blomster er det flotteste. Jeg digger stolen, men ville kanskje helst hatt et mørkere stoff. Dette er litt for "amerikansk" i stilen for meg, men jeg liker ideen! Særlig sort/hvitt bildene - det slår aldri feil for mitt vedkommende!

mandag 4. mai 2009

Bathtub

After a long day at the office, I would love to jump into this bathtub. Kind of looks like a bathroom at a hotel, but still, I love the delicate colors and the calmness it gives. With some candles and some exclusive bath oils; me meets heaven! The glass shower walls is also antoher favorite of mine!

BEDHEAD

I love this bedhead - kind of dramatic with the red fabric.
It's kind of easy to make your own bedhead, with pressed wallboard, foam rubber and a piece of nice fabric. This one is a bit more advanced with the nailes, but contact a furniture upholsterer and check out prices.
IKEA have several beds who comes with a bedhead. I didn't like the fabric on ours, so I shanged it - easy as that, with a furniture stapler! I'll put out some pictures of my own bedhead one day.
 
Blogglisten