fredag 26. juni 2009

Nytt hjemmekontor - ferdig planlagt?


Ting begynner å ta plass i hodet mitt - det er ikke fullt så kaotisk lenger. I underetg. er det et lite gjesterom som vi ønsker å gjøre om til et hjemmekontor for både Nelson og meg. Vi skal legge nytt gulv i hele huset, og jeg tror vi går for tregulv som vi beiser i en mørk ekefarge, og lakker med matt lakk etterpå. På hjemmekontoret kommer jeg til å bruke kjøkken innredning som skap med benkeplate i mellom som kontorpult. I skapene ønsker jeg å få printer, fax og skikkelig "Ordning & Reda" for papirer og alt som hører arbeidsplassen til. Selv om rommet er lite, kommer jeg til å male det i en mørk muldvarpfarge (litt ubeskrivelig grå/brun-aktig), mulig fra Flamant (fåes bl.a. hos Christian's på Frogner). Kanskje jeg velger et deilig teppe på gulvet. Jeg har en Mac Lampefot som Nelson bruker, og selv bruker jeg en bærbar PC, og det er det eneste som skal være på "pulten".
Å, som jeg gleder meg - dette har jeg ventet på såååå lenge!
Enjoy the beautiful day!

onsdag 24. juni 2009

Our new home!

Her skal vi bo! Dette er terrassen fra baksiden av huset (ut mot haven). Dessverre har jeg ikke bilde av forsiden enda, men det kommer etterhvert!


Etter en lang sommerferie, skal vi brette opp armene og begynne på vårt etterlengtede prosjekt. Vi gleder oss til å flytte inn i nabolaget hvor storparten av våre venner bor - livet smiler!

Arbeidslisten begynner å bli lang, men vi tar små skritt, og et rom av gangen. Først skal vi rive en vegg fra vaskerommet og inn til en snekkerbod (Nelson er ikke veldig ivrig snekker...). Vi skal i fremtiden lage bad der vaskerommet er i dag, og sette opp lekre skyvedører fra badet og inn til vaskerommet. Helt uvirkelig at jeg skal få vaskerom - ME VERY HAPPY! Det koker i hodet for tiden med masse interiør, planer og ideer. Jeg har et ganske klart bilde av hvordan jeg ønsker sluttproduktet skal bli, men jeg må vente til vi overtar (det er jo alltid litt annerledes når du plutselig står der i rommet uten møbler osv.). Følg med fremover, nå blir det hyppigere blogging!
 
Blogglisten