mandag 17. august 2009

Osborne&Little

Denne tapeten fra Osborne & Little hadde jeg i min butikk. Den har en perfekt "muldvarpfarge" og egentlig perfekt rosafarge. Kunne ha brukt denne på soverommet vårt, men har valgt ut en rosa croco imitasjon som nevnt tidligere.

Osborne & Little + Nina Campbell er en av mine favoritter (blant mange). Jeg tror jeg har bestemt meg for to Osborne tapeter til vårt nye hus, men må sjekke med fargekoder osv før jeg bestemmer meg helt.

Maleprøvene i går ble kjempe fine, men den ene som passer best - passer kanskje ikke best i direkte dagslys allikevel, så jeg får se hva det blir til.

søndag 16. august 2009

Hvit stil!



I dag har jeg begynt å pakke ned litt saker og ting. Jeg har malt opp to fargeprøver, og jeg tror den ene, "Taupe" fra Flamant går til soverommet, og den andre "Potatoes" går til kontoret. "Taupe" fargen tror jeg passer perfekt til mine silkegardiner som henger på soverommet i dag (må bare sjekke i dagslys først), så da slipper jeg kanskje unna med en utgift der.

Jeg har (vi kanskje...) bestemt oss for "muldvarp" farget soverom, med sjokkrosa Croco imitasjonstapet bak sengen - tror det blir en sikker vinner.

Bildene er fra vårt hotell i sommer, og jeg tror jeg skal stjele ideen med glassvaser til uteplassen vi skal bygge i hagen. Kanskje legger vi inn et vindu, og da hadde dette vært perfekt sammen med kubbelys i andre vaser.
 
Blogglisten